Har du spørgsmål? Ring idag på
21 26 83 55

Højs Tømrer- og Snedkerforretning har siden 2011 hjulpet en bred vifte af kunder – både privatpersoner, virksomheder, foreninger samt institutioner.

Vi er en kvalitetsbevidst og serviceminded virksomhed, som tager hånd om både store såvel som små opgaver – og som altid står klar til at skræddersy en løsning, som efterkommer dine konkrete ønsker og behov.

Kvalitet i centrum

Som tømrervirksomhed vægter vi kvalitet og omhyggelighed højt i det daglige arbejde og anvender altid udelukkende gode kvalitetsmaterialer i forbindelse med enhver type af opgave. Vi er medlem af BygGaranti og står desuden altid klar til at yde kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med enhver type af opgave, hvorfor du trygt kan lade valget falde på Højs Tømrer- og Snedkerforretning i forbindelse med, at du skal have udført en større eller mindre opgave indenfor tømrer- og snedkerfaget.

Ring og hør mere

Såfremt du ønsker at vide mere om Højs Tømrer- og Snedkerforretning, eller du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 21 26 83 55.

 

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Højs Tømrer- og Snedkerforretning I/S
Skrebsgårdvej 1, 6900 Skjern
Telefon: +45 00 00 00 00
aagehj@yahoo.dk