Har du spørgsmål? Ring idag på
21 26 83 55

Hos Højs Tømrer- og Snedkerforretning kan vi hjælpe dig, hvis dit tag trænger til en kærlig hånd. Vi tager os både af mindre tagrenovering samt totaludskiftning af tag og kan tilbyde skræddersyede løsninger til alle behov.

Vi rådgiver altid gerne omkring valg af løsning i forbindelse med både større såvel som mindre opgaver indenfor tagarbejde, således du som boligejer altid er sikker på slutteligt at få det bedste resultat.

Vi tager os gerne af både større såvel som mindre opgaver – både for privatpersoner, boligforeninger, institutioner og virksomheder overalt i landet.

Langtidsholdbare løsninger til din bolig

Hos Højs Tømrer- og Snedkerforretning er kvalitet en mærkesag, og vi benytter os derfor udelukkende af de absolut bedste kvalitetsmaterialer i forbindelse med, at vi udfører tagarbejde for dig.

Sammen finder vi frem til den rette tagtype, der sikrer, at I får en langtidsholdbar løsning, som både er med til at give et godt helhedsindtryk af boligen – samtidig med, at værdien af din bolig øges ved udskiftning af taget.

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Er du interesseret i at få lavet et gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til tagarbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 21 26 83 55 og få en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med renovering af dit tag. Ring i dag og lad os sammen finde den rette løsning.

 

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Højs Tømrer- og Snedkerforretning I/S
Skrebsgårdvej 1, 6900 Skjern
Telefon: +45 00 00 00 00
aagehj@yahoo.dk